Kjøp av en Mayflower Ferrets valp

 

Jeg krever en del av en valpekjøper, men det er ikke for å være vanskelig, kun for å sikre meg at mine valper kommer i gode hjem. Skal du kjøpe valp av meg må du være over 18 år gammel, eller ha underskrift fra foresatte. Ildere krever mye, både oppdragelse, og ikke minst kan utlegg til dyrlegen fort bli meget høye. Da må jeg vite at du eller dine foresatte har mulighet og er villig til å betale disse regningene. 

Når du kjøper en valp fra meg vil du få med: 
 

-Pass
-Vaksine mot valpesyke (Febrivac Dist)
-Kjøpskontrakt 
-Helseattest 
-CD med bilder fra hele oppveksten
-Stamtavle 
-Chipmerking 
-3 års garanti på genetiske sykdommer
-1/2 kg for 

-1 teppe/seng

 

Prisen for en valp er 4000,-.
500,- betales i depositum når valpen er 6 uker gammel. Ingen valper selges videre til avl, og alle selges derfor med avlsforbud. Valpene leveres ikke før de er 10 uker gamle og har fått sin første vaksine.


Krav til kjøper:


1. Ilderen skal ikke holdes i bur, og i hvert fall ikke utebur. Innebur kan benyttes i den første perioden for å hjelpe til med dotreningen og for at valpen skal ha et sikkert sted hvor den kan trekke seg tilbake når den selv vil. Ellers skal den ha et eget rom å gå på som ildersikres. Ildere er IKKE burdyr, og for mye bursitting gir dårlig kondisjon og kan skape livsstilssykdommer. Om en kjøper ikke har mulighet for å ildersikre et rom i den nåværende bosituasjonen kan dette diskuteres om kjøper skal endre sin bosituasjon innen skapelig tid.


2. Ilderen skal få så mye rått kjøtt som mulig, for å sikre et optimalt kosthold. Tørrfor som gies skal være av høy kvalitet og inneholde tilfredsstillende mengde av fett og proteiner.


3. Ilderen skal vaksineres regelmessig, og få den nødvendige medisinske behandling som følge av sykdommer.


4. Om ilderen noengang skal omplasseres/selges skal den tilbake til oppdretter, eller oppdretter skal godkjenne eventuell ny eier. De nye eierne må også underskrive en omplasseringskontrakt. Oppdretter har stor interesse av å følge med valpen gjennom hele livet for å vurdere sine egne avlsdyr, og også for å sikre at ilderen til enhver tid er i et godt hjem.


5. Ilderen skal ikke avles på med mindre dette står i kontrakten.

Alle disse punktene vil stå i kjøpskontrakten, og brudd på disse reglene vil føre til at oppdretter kan kreve ilderen tilbake uten å betale noen vederlag.


Om du ønsker å kjøpe valp, eller lurer på noe annet, kan du sende en mail til mayflowerferrets@hotmail.com

Fortell gjerne hvor gammel du er, hvor du bor, og om du har erfaring med ildere fra tidligere, eller om du har erfaring med dyr generelt. Eventuelt ta med annen informasjon som du syns er relevant.

      

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Mayflower Ferrets © 2006-2011